Kamar Shipping Group

Een korte samenvatting van onze dochtermaatschappijen en verwante partners:

KAMAR B.V.

Met een vloot van duwbakken, genaamd Navin, heeft Kamar BV totale scheepsruimte van 100.000 ton. Alle duwbakken zijn geschikt voor alle Europese riveren, van West tot Oost Europa. Alle soorten afmetingen, zowel open als gesloten.

KAMAR SHIPBUILDING B.V.

Gespecialiseerd in scheepsnieuwbouw. Met haar netwerk van werven in Oost Europa, Rusland en China bouwt KS kwaliteitsschepen tegen een gunstige prijs en snelle levering.

KAMAR TRADING B.V.

Aan- & verkoop van gebruikte schepen, alsmede bemiddeling. Met een team van specialisten kan Kamar Trading BV al uw maritieme vraagstukken oplossen. Variƫrend van ondersteuning tot het transporteren van schepen wereldwijd.

EUROBARGES B.V.

Bevrachtingskantoor, gespecialiseerd in de verhuur van duwbakken, transportovername en ladingvervoer van deur tot deur. Eurobarges heeft bevracht een vloot van meer dan 60 duwbakken. Eurobarges is een grote speler in de verhuur van duwbakken.

VAN WAMEL MARITIEME SERVICE B.V.

Reparaties, onderhoud, schade afhandeling en klasse verlenging. Met eigen dieselmonteurs en ijzerwerkers, kan van Wamel reparaties en onderhoud uitvoeren aan duwbakken. Met haar eigen werkschip kan dit op locatie gebeuren. Schade afhandeling, van schade opname tot schade reparatie, van Wamel heeft de expertise in huis. Ook kan van Wamel assisteren in het verlengen van klasse van duwbakken.

Interesse? Neem contact op!


  • Maasboulevard 56

  • 3331 ML Zwijndrecht

  • +31 (0)78 20 493 39

  +31 (0)6 53 33 08 03 (Cor Klein)
  +31 (0)6 22 98 88 22 (Vincent Kater)

  info@kamar.nl